Toimistosiivoukset

Minkälaista on hyvä toimistosiivous? Mielestämme toimistosiivous ja siivouspalvelu on hyvää,
kun sitä ei tarvitse edes miettiä. Silloin tietää, että kaikki toimiston siivous on osaavien ammattilaisten käsissä ja voi itse keskittyä aivan muuhun.

Laadukasta toimistosiivousta ympäristö huomioiden

Toimistosiivous ei ole vain toistettavia rutiineja. Se on myös taitoa nähdä tila kokonaisuutena. Puhtaanapito ja järjestys vaativat hieman eri toimenpiteitä eri vuodenaikoina. Kevät ja kesä tuovat sisään katu- ja siitepölyä, jolloin huolellinen märkäpyyhintä on erityisen tärkeää. Syksyllä ja talvella ovat ongelmana kuraiset kengät ja tehokkaasti leviävät bakteeri- ja virustaudit. Ovenkahvojen, taukotilojen ja WC:n puhtaanapidolla voidaan vähentää, jopa estää tautitartuntoja. Siivous- ja puhtaanapidon koulutetut ammattilaisemme tekevät siivouksen aina kohteen vaatimusten ja asiakkaan toiveiden mukaan. Lopputuloksen on oltava paras mahdollinen. Meille erinomaisesti tehty työ ei ole haaste. Se on päämäärä.

Toimistosiivoukset PK-seudulla

Toimistosiivouksen toimialueemme on tällä hetkellä pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo ja Vantaa. Hoidamme kaikki toimitilasiivoukset laatutakuulla, sillä haluamme olla varmoja, että työmme jälki on erinomainen. Silloin ammattitaitoiset ja tunnolliset siisteyden ja puhtauden ammattilaisemme takaavat, ettei asiakkaan tarvitse edes ajatella siivousta. Me teemme sen puolestanne.

Siisteys on parhaimmillaan pienimpienkin asioiden huomioimista. Se on myös ylläpitoa ja asioiden arvottamista: mikä on turhaa, mistä on aika luopua, mitkä toimenpiteet auttavat ylläpitämään järjestystä. Omassa työssämme haluamme panostaa kokonaisuuden hallintaan. Siivous on aina myös ympäristöteko. Tehokas jätteiden kierrättäminen ja luontoystävälliset puhdistusaineet säästävät luontoa ja tukevat hyvin kestävyyttä.

Lisäpalveluna meiltä saa myös:

  • Pesulapalvelut
  • Paperitilaukset

Puhtaat lattiat, pölyttömät pinnat, raikkaalle tuoksuva, kiiltävä WC ja keittiö.
Ei täysiä roskakoreja, ei likaisia astioita. Neuvottelutila on siisti ja saa vieraat tuntemaan
itsensä tervetulleeksi. Huomio ei harhaile toimiston sotkun keskellä. Onko Teillä näin?
Eikö vielä – olemme mielellämme avuksi!

Haluatko räätälöidyn toimistosiivouspalvelun?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:
puh. 045 7734 3825 | ta-siivous@ta.fi

Jätä tarjouspyyntö!