Siivousalan työpaikkoja

Siivousala on ennen kaikkea fyysistä työtä, jossa työntekijöiltä odotetaan luotettavuutta ja tarkkuutta, mutta myös kykyä ymmärtää asioita asiakkaan näkökulmasta.

Meille tärkeää on tarjota sitoutuneille ja osaaville siivousalan työntekijöille aidosti hyviä työpaikkoja. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja työnantajavelvoitteista vastuullisesti ja tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen, vakituiseen työhön hyvällä työnantajalla.

Etsimme jatkuvasti työn laatuun ja työssä kehittymiseen panostavia työntekijöitä. Perehdytämme jokaisen työntekijämme työhön perusteellisesti, jotta työntekijämme ovat ammattitaitoisia ja työn jälki myös sen mukaista. Sinun ei siis tarvitse olla vielä kokenut siivousalan ammattilainen, mutta odotamme kiinnostusta ja intoa kehittyä ohjauksessamme siivousalaa ja ammattimaiset työtavat hallitsevaksi, luotettavaksi siivousalan ammattilaiseksi. Hyvät tiimitaidot on plussaa. Aiempi siivouskokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen aina työntekijän eduksi.

Haluatko mukaan TA-Siivouksen vahvaan ja tehokkaaseen tiimiin? Ota yhteyttä:
Tiia Mustonen / Puh. 045 7734 3825 (numero ei vastaanota tekstiviestejä) | ta-siivous@ta.fi

TA-Siivous kuuluu kotimaisiin TA-Yhtiöihin. TA-Yhtiöt tunnetaan parhaiten valtakunnallisena asuntojen omistajana ja rakennuttajana. Asuntomme ovat pääasiassa asumisoikeus- ja vuokra-asuntoja. TA-Siivous / TA-Asumispalvelut Oy tuottaa siivouspalveluja yrityksille ja kotitalouksille pääkaupunkiseudulla: Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa ja Vantaalla.

Olemme luotettava ja reilu työnantaja

  • Saat vakituisen työsuhteen luotettavalla työnantajalla
  • Pääset vastuuntuntoiseen ja mukavaan työyhteisöön
  • Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja yhteisiin tavoitteisiimme
  • Saat kilpailukykyistä palkkaa työstäsi
  • TA-Siivouksella voit olla ylpeä tekemästäsi työstä

Ammattimaisella asenteellamme työntekoon ja työnjälkeen takaamme asiakastyytyväisyyden, mutta myös työntekijöidemme tyytyväisyyden tekemäänsä työhön. Meillä voit olla ylpeä ammattitaidostasi ja luottaa siihen, että tiedät, mitä työltäsi odotetaan.

Hae meille töihin

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!
ta-siivous@ta.fi

Siivouspalvelumme hoitaa toimistosiivoukset luotettavasti Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.