Palvelut

Hotel Mattsissa on kattavat palvelut niin lyhytaikaisen kuin pidempäänkin majoittuvan tarpeisiin. Majoitus- ja ravintolapalveluiden lisäksi Espoon Matinkylän kulttuuri- ja harrastuspaikat sekä runsas määrä kauppoja ja loistavat liikenneyhteydet ovat kaikki kävellen saavutettavissa. Voit myös vuokrata kaupunkipyörän aivan Hotellin naapurista ja lähteä retkelle Espoon Rantaraitin upeisiin merimaisemiin, minne on matkaa vain muutama kilometri.

Espoon rantaraitti tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun meren välittömässä läheisyydessä.

Huoneet

Hotellin 192 huonetta tarjoavat tasokasta majoitusta yksittäisille matkailijoille, pariskunnille, perheille sekä suuremmille ryhmille. Vaativammatkin laatukriteerit täyttävissä sviiteissä on makuuhuone, olohuone ja tilava kylpyhuone saunalla.

Huoneistot

Laadukkaat huoneistomme kutsuvat viipymään, vaikka pidempään!

Tarjoamme majoitusvaihtona myös kalustettuja 27-80 m² kokoisia huoneistoja. Mikäli kaipaat lisää tilaa ja oman keittiön majoitu kodinomaisesti modernissa ja viihtyisissä huoneistoissamme. Meiltä löydät skandinaaviseen tyyliin sisustettuja yksiöitä, kaksiota, kolmiota ja neliöitä, jotka soveltuvat sekä pitkä- että lyhytaikaiseen majoittumiseen. Kaikista huoneistoistamme on näkymä Tynnyripuiston suuntaan ja oma parveke.

Hotel Mattsin viihtyisät huoneistot ovat saatavilla niin lyhyt- kuin pitkäaikaismajoitukseen Espoossa.

Muut palvelut

Rentoudu kattokerroksen saunoissa ja lounge-tilassa takan loimua ihaillen, nauti illallinen ravintola Frejassa tai viihdy kesäisellä terassillamme.

Laadukas casual fine dining ravintola Vessel Bistro tarjoilee visuaalista ja maukasta skandinaavis-välimerellistä menua Jätkäsaaressa Helsingissä.

Tyylikäs ja moderni kokoustila Hotel Mattsin ylimmässä kerroksessa Espoossa.


24h vastaanottopalvelut 
Ravintola Freja 
Aulabaari 
Kattoterassi 
Kokous- ja juhlatilat 
Saunat & Lounge

Huonepalvelu 
Pesulapalvelut 
Parkkihalli
Sähköautojen latauspisteet 
Lemmikkiystävälliset huoneet
Lemmikkiystävälliset huoneistot

Loistavat liikenneyhteydet -
Matinkylän metroaseman sisäänkäynti hotellin yhteydessä 

Kauppakeskus Iso Omena -
laajat palvelut kivenheiton päässä